דג מאכל

דג מאכל

סלמון אטלנטי (Salmo salar): דג מים קרים, בעל בשר כתום-אדמדם עשיר בשומן אומגה 3. טעמו עדין ומעט שמנוני, מתאים לצלייה, אפייה, עישון או הכנה כסשימי וסושי. סלמון אטלנטי הוא אחד ממיני הסלמון הפופולריים ביותר בעולם, ונחשב למעדן.

מושט הנילוס (Oreochromis niloticus): דג מים מתוקים, בעל בשר לבן וטעם עדין. נפוץ מאוד בישראל ובמדינות רבות בעולם. מתאים לטיגון, אפייה, צלייה או בישול.

ברבוניה מפוספסת (Mullus surmuletus): דג ים קטן, בעל בשר לבן ורך וטעם עדין. נפוץ בים התיכון ונחשב למעדן. מתאים לטיגון, אפייה או צלייה.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 5 ביוני, 2024