חמאה הודית תשבץ

חמאה הודית תשבץ

מהם היתרונות של גהי?

גהי היא חמאה עמידת יותר מחמאה רגילה. היא ניתכת בטמפרטורה נמוכה יותר, כך שהיא נשארת יציבה בטמפרטורת החדר. גהי גם מכילה פחות מים מחמאה רגילה, מה שהופך אותה ליותר קלה לספיגה בגוף.

כיצד משתמשים בגהי?

גהי משמשת במגוון רחב של מאכלים. היא משמשת לטיגון, אפייה, בישול, וגם כמרכיב במטבלים, רטבים, וסלטים.

כיצד קוראים לגהי במטבחים אחרים?

במטבח התימני והערבי, גהי נקראת סאמנה. במטבח האתיופי, גהי נקראת ניטֵר קיבֵה.

סיכום

גהי היא חמאה מזוקקת בעלת יתרונות רבים. היא עמידת יותר מחמאה רגילה, מכילה פחות מים, וניתנת לשימוש במגוון רחב של מאכלים.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 13 בינואר, 2024