חמאה הודית תשבץ

חמאה הודית תשבץ

מה זה חמאה הודית?

גהי הוא שומן מן החי שעשוי מחמאה. הוא עשיר יותר בשומן מן החי מחמאה רגילה, ומכיל פחות מוצקי חלב.

איך מכינים גהי?

כדי להכין גהי, מחממים חמאה בסיר עד שהיא נמסה. לאחר מכן, מסירים את הקצף שמופיע על פני הנוזל, ומקררים את הנוזל. החמאה מתפרקת לשני חומרים: חומר שקוף, שהוא הגהי, וחומר עכור.

מהם היתרונות של גהי?

לגהי יש כמה יתרונות:

חיי מדף ארוכים: גהי יכול להישמר ללא קירור במשך חודשים רבים.
טעם עשיר וממלא: לגהי יש טעם עשיר וממלא המוסיף למנות אופי ייחודי.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 13 בינואר, 2024