כעך תשבץ

כעך תשבץ

הכעך הוא לחם בצורת טבעת, העשוי מקמח חיטה, אשר עבר בישול קצר בסירופ לפני אפייתו. תהליך זה מעניק לכעך את צבעו החום-זהוב ומרקמו הצפוף והלעיס. מקורו של הכעך במטבח היהודי של מזרח אירופה, והוא הפך לאחד המאכלים האהובים ביותר בארצות הברית ובקנדה. קיימות גרסאות שונות לכעך, החל מהכעך המסורתי עם שומשום ועד לכעכים חדשניים בטעמים כמו קינמון צימוקים או שוקולד לבן. הכעך מוגש לרוב עם ממרחים שונים, כגון גבינת שמנת, סלמון מעושן או אבוקדו, והוא מהווה ארוחת בוקר או צהריים קלה ומשביעה.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 14 ביולי, 2024