לתת תשבץ

לתת תשבץ

הלתת, המרכיב המרכזי בבירה, עובר מסע מרתק של טרנספורמציה, שהופך אותו מדגן פשוט לחומר גלם עשיר בטעמים ובארומות. תהליך ההלתתה, המדמה את התעוררות הדגן לחיים, מאפשר לשחרר אנזימים רבי עוצמה המפרקים את העמילן שבגרעין לסוכרים פשוטים, המהווים את המזון לשמרים בתהליך התסיסה. רמת הקלייה של הלתת קובעת את צבעו וטעמו, החל מלתת בהיר ועד ללתת כהה וקלוי, המעניק לבירה גוונים של קרמל, שוקולד וקפה. מגוון סוגי הלתת מאפשר למבשלי בירה ליצור יצירות מופת נוזליות, שכל אחת מהן מספרת סיפור ייחודי של טעמים וניחוחות.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 9 באוגוסט, 2024